linkedin twitter facebook

Referenties

Cornelissen, loopbaanconsult, mediation, coaching, enneagram

“Steven heb ik als Loopbaancoach bij Altrecht GGZ leren kennen. Hij is zeer ervaren en een echte professional op het gebied van coachen en loopbaanbegeleiding. Met veel compassie en zonder een oordeel zet hij aan tot zelfinzicht, zelfacceptatie en verandering. Hij ziet, luistert en spiegelt op zeer respectvolle en persoonlijke wijze. Bovendien is het een man met een gezonde dosis humor. Zijn liefde voor het vak en zijn persoonlijkheid maken hem een betrokken coach die ik zeer kan aanbevelen.”

Astrid B. (Loopbaancoach, Coach, Vertrouwenspersoon, Wijk bij Duurstede)
…………………………………………………………………………………………………………………………………

Cornelissen, loopbaanconsult, mediation, coaching, enneagram“Ik heb Steven leren kennen tijdens de opleiding voor Familie- en Organisatie Opstellingen. Steven vertegenwoordigt kracht en energie en is daardoor op een positieve manier aanwezig. Gedurende de praktische oefeningen toont hij het vermogen om de ander aan te voelen en te begrijpen. Waarbij hij de kunst verstaat om het overzicht van de problematiek te behouden en zo vanuit die positie de cliënt in zijn proces te begeleiden. Tijdens een trainingsdag die ik samen met hem mocht verzorgen heb ik hem ervaren als iemand die leiderschap, rust en zelfvertrouwen uitstraalt en met kennis van zaken handelt. De wijze waarop wij hebben samen gewerkt was voor mij stimulerend en inspirerend.”

Jacky van H. (coach/zelfstandige Lost and Found, Huizen)
…………………………………………………………………………………………………………………………………

Cornelissen, loopbaanconsult, mediation, coaching, enneagram“Steven’s nieuwsgierigheid in wat mensen drijft en belemmert, maakt hem tot een warm mens. Zijn houding als coach heb ik ervaren als gids die mij op opmerkelijkheden van mijzelf wees en richting gaf aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Steven heeft mij aangemoedingd en geconfronteerd vanuit integriteit, respect en bewondering voor mijj. Hij heeft een spoor achtgelaten in mijn leven.”

Paul C. (student Post-HBO opleiding Loopbaancoaching, Adviesbureau Hoogendijk)
…………………………………………………………………………………………………………………………………

Cornelissen, loopbaanconsult, mediation, coaching, enneagram“Een organisatie wordt bepaald door de kwaliteit en het benutten van het menselijk kapitaal. Binnen Altrecht heb ik een aantal maal actief gebruik gemaakt van onze loopbaan adviseur/coach voor consultatie, re-integratietrajecten of heroriëntatie op de eigen loopbaan voor medewerkers.
Steven heb ik leren kennen als iemand die vanuit een heldere anamnese methodisch te werk gaat. Het lukt Steven goed om samen met de medewerker boven tafel te krijgen waar (vergeten) passies, competenties of ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Steven voorziet medewerker en leidinggevende altijd van een degelijk advies, wat richtinggevend is voor de verdere loopbaan en vaak binnen de eigen organisatie. Daarmee voor mij telkens de bevestiging dat goede loopbaanbegeleiding voor iedere organisatie essentieel is maar ook vak apart.”

Bob W.  Teammanager Ortho-forensische psychiatrie, Den Dolder
…………………………………………………………………………………………………………………………………

Cornelissen, loopbaanconsult, mediation, coaching, enneagram“Steven is een prettige en zeer ervaren loopbaancoach met een goede mix tussen afstand en nabijheid. Hij begeleidde op een mooie manier mijn zoektocht, waarbij verbinding, spontaniteit, vertrouwen op eigen kracht en intuïtie als zelfstandige voor mij de kernwoorden bleken.”

Wilma van den B. Zelfstandig P&O adviseur, Utrecht
…………………………………………………………………………………………………………………………………