linkedin twitter facebook

Loopbaanopstellingen

Wat doe je bij Loopbaanopstellingen?

Wanneer je al een lange tijd met een belangrijke vraag rondloopt over werk of loopbaan en je vindt het lastig om tot inzicht of een keuze te komen, dan kan het doen van een loopbaanopstelling meer helderheid geven en ondersteuning bieden bij het maken van een keuze.

Er zijn verschillende mogelijkheden om zicht te krijgen op de verborgen dynamieken achter jouw loopbaanvraag.
Zo is het mogelijk jouw Curriculum Vitae in de ruimte neer te zetten om te onderzoeken wat deze verschillende werkplekken jou heeft opgeleverd, hoe jouw vitaliteit tot z’n recht kwam en waar groeipotentieel zit.

Zo biedt de hechtingscirkel zicht op waar jij zit in het verwerkingsproces bij verandering van werk of bij ontslag. De hechtingscirkel laat mooi zien dat ieder proces van verandering een proces van afscheid nemen en loslaten (rouwen) vraagt. Wanneer we dat niet doen, dan is de kans op stagnatie groot waardoor het vinden van nieuwe verbindingen belemmerd wordt. Zicht op deze verschillende fases biedt mogelijkheid tot transformatie en nieuwe stappen naar de toekomst toe.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

“Ik was werkelijk waar verbaasd over de simpelheid, maar ook helderheid die het mij bracht toen ik mijn functie en rol in het team met behulp van theezakjes in kaart bracht. Ik was eerst nogal sceptisch, maar voelde op een gegeven moment heel helder dat ik t.a.v. mijn taakinhoud na 8 jaar nog te weinig uitdaging had met mijn functie en dat het tijd was een studie te gaan doen.”

Henri (46), Beleidsmedewerker Kwaliteit & Innovatie

………………………………………………………………………………………………………………………………………