linkedin twitter facebook

Trainingen

14 mei – Summerschool Mindfulness voor drukke dertigers – van werkdruk naar werkplezier!

“Je hebt het druk en je wilt het zo graag allemaal goed doen.”
Soms kan hard doorwerken best lekker zijn; met al je deadlines en afspraken ‘living on the edge’. Voelen dat je leeft!
En voor het afronden van een groot project kan het stressgevoel effectief zijn want je voelt de energie stromen, het helpt je te focussen en je behaalt vaak ook nog een goed resultaat!

Toch zullen er ook momenten zijn dat je merkt dat je vastloopt of dat te lang doorwerken onder druk z’n tol begint te eisen: slecht slapen, moe, of vervelende fysieke klachten.
Je zult merken dat het vaak ook lastig is om te stoppen met druk zijn en om tijd te reserveren voor jezelf, terwijl je het je zo vaak hebt voorgenomen anders te doen.
Onder invloed van stress worden we eigenlijk een ander persoon; zeker wanneer stress dagelijks een rol speelt in werk of in je privéleven.

In deze 6-weekse training van 2,5 uur per week krijg je gelegenheid om kennis te maken met het krachtige effect van de Mindfulness-beoefening. We werken met concepten uit de Transactionele Analyse en het Enneagram. Bekendheid hiermee is een pré maar geen voorwaarde.
Je leert een aantal korte en krachtige meditatieoefeningen, onderzoekt wat voor jou de belangrijke stressfactoren zijn en we kijken naar hoe jij anders met werkdruk en stress zou kunnen omgaan. Je krijg een werkboek en audio-tracks om dagelijks thuis mee te kunnen oefenen.

Dat is de kracht van deze praktische training.
We werken met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers.

Locatie:
Bureau Cornelissen
Arnhemse Bovenweg 9
3708 AA Zeist

Datum:
14, 21 en 28 mei, 4, 13! en 18 juni.

Tijd:
14.00 – 16.30 uur

Kosten: € 450,- excl. BTW

Trainer: Steven Cornelissen

> Neem contact op voor deelname > Naar overzicht trainingen